Анимация без значение от използваното устройство или от мястото на поставяне

Поставете анимации онлайн във Вашият уеб сайт или офлайн на витрина, в заведение и където пожелаете

 

Онлайн

Визуалните ефекти оставят много по-различно впечатление в клиента от обикновените текст и снимка, и именно поради това са толкова търсени. В днешно време съществуват много различни начини за създаването на една анимация, но по-важното е, къде може да бъде поместена след това и как ще изглежда спрямо различните устройства.

Създадените от нас анимирани ефекти могат да бъдат поставени в началната страница на Вашият уеб сайт, в други страници и дори в постове. Различните елементи се напасват напълно автоматично към различните екрани и резолюции без да се притеснявате за техния вид.

Офлайн

Изработването на отделни анимации спрямо Вашите желания е скъпо и натоварващо бюджета Ви решение. Закупуването на специализирана техника е друг основен недостатък. Забравете за всички тези проблеми и пуснете своята анимация по всяко едно време.

Телевизорите, таблетите и всички останали устройства разполагат с Интернет. Изберете желаната анимация, пуснете я на цял екран и това е всичко, което трябва да направите.

Съвместимост

С развитието на технологиите се отварят много нови възможности и напълно подобрени начини за реклама.  Разгледайте нашите анимации, като влезете от Вашия телефон, компютър или друго устройство.

Все повече хора използват удобството на мобилните технологии. Този фактор доведе до решаването на всички проблеми свързани с правилното визуализиране.

Самостоятелност

Предлагаме Ви да опитате да създадете своите анимации напълно самостоятелно. Всеки пакет EUROBULSOFT Website разполага с напълно улеснена за работа технология, с която можете да изработвате своите анимации от същата система, от която поддържате своя уеб сайт.

Нашите консултанти са винаги на разположение при нужда от помощ.