Придайте красив и естетичен вид на всички Ваши желания и най-различни  елементи

Нека Ви покажем, как ще изглеждат желаните промени още преди да бъдат нанесени

 

Какво представлява графичният дизайн

Най-общо казано това е дейност, която придава форма, красота и цвят. Това става чрез използване на типография, изображения и други способи, с които можем да превърнем всяко Ваше желание в реалност.

Без значение дали търсите дизайн за печата на Вашите материали или желаете уеб оформление, графичния дизайн е дейността отговаряща за всичкo това.

Съчетание на опит с технологии

Графичният дизайн изисква задълбочени познания за композиция и форма. Познаването на цветовете, цветните гами и видовете специализирани палитри придава неотразим вид на създадените елементи.

Съвременните графични програми предоставят купища възможности за обработка, добавяне на ефекти и още много инструменти, с които да реализираме Вашите желания. Художествените познания и наличието на чувство за естетика у графичния дизайнер, допринасят за изработката на добро и стойностно произведение.

Чувство за завършеност

Наместването на цветове спрямо останалите елементи е от съществено значение за постигането на максимални резултати. Контраста и сенките също допринасят за още по-доброто възприятие.

Вглеждането в детайлите значително подобрява всяко едно представяне. Усъвършенстването не само на създадените елементи, но и на цялостната корпоративна визия гарантира за Вашето безупречно представяне.

Всеки един графичен дизайнер трябва да притежава всички основни технически познания, както и да познава из основи възможностите на софтуерните продукти. Иновациите и креативността на дизайнерите винаги могат да Ви изненадат приятно.

Малък пакет
1000 (BGN) с ДДС
30 часа работа
Среден пакет
1500 (BGN) с ДДС
60 часа работа
Голям пакет
2000 (BGN) с ДДС
90 часа работа
Бизнес пакет
2500 (BGN) с ДДС
120 часа работа