Изработка на уеб сайт или Интернет магазин с нови технологии

Всеки изработен проект разполага с мобилна версия и още купища решения за Вашия бизнес

Функционалност

Дългогодишният опит в сферата на програмирането, създаването и развитието на най-различни уеб-сайтове и онлайн магазини ни позволи да разработим перфектната система за управление на съдържанието (CMS) с всички необходими инструменти за един уеб сайт.  Решението разполага с повече от 70 езика за употреба.

CMS системите влизат в употреба в края на 90-те години на миналия век и често се използват, за управлението на уеб сайтове, блогове и онлайн магазини. Много корпорации и маркетингови компании използват CMS системи, за да бъдат по-точни, ефективни и напълно независими в извършването на ежедневните операции.

Интернет-магазин

Достигнете до милиони онлайн потребители и улеснете изцяло закупуването  на Вашите предложения. Възползвайте се от всички плюсове на електронната търговия, като улесните не само Вашите клиенти, но и себе си.

Оптимизация

Една от най-важните задачи на една система е да изведе поставеното съдържание на челни позиции в най-използваните търсачки. Изберете ключовите думи към отделните страници или постове и допълнително подобрете своето индексиране.

Опит

Ние използваме всички елементи, необходими за един уеб сайт и споделяме нашите знания, като правим всички наши продукти напълно достъпни за Вас и Вашия бизнес. 

Работили сме в продължение на години върху най-различни проекти в сферата на онлайн развитието и сме напълно запознати с проблемите, които може да имате при работата с уеб сайт или Интернет магазин.


Постигнете всичко, което желаете във Вашето онлайн присъствие

Забравете за всички лимитирани варианти, които са в основата за постоянната смяна на уеб сайтове

Опитайте нашите специални предложения и развийте своя бизнес без ограничения

Премахнете изцяло нуждата от работа с различни и отнемащи времето Ви програми

Грижа за клиента

Регистрирайте профил при нас и открийте още много приятни изненади

Създайте профил