Създайте рекламни банери за различни видове устройства и случаи на употреба

Банерите намират широка приложимост при желание от Ваша страна за допълнителна рекламна активност

Статични

Можете да използвате банерите в съчетание с красива рекламна стойка поставена навън или на закрито, по време на събитие.  Промотирайте компанията и предложенията си , на които бихте искали да се обърне специално внимание по един красив и удобен начин.

След завършване на събитието опаковайте стойката и рекламния и банер, и бъдете готови за следваща нужда от тях. Добавените стойки са леки, компактни и възможни за пренос дори от дете.

Онлайн

В днешно време социалните мрежи и сайтовете за свободно търсене наложиха уеб банерите, като помощен инструмент за кратко и точно послание, с което да привлечете и заинтригувате клиенти от необятното Интернет пространство.

Притежаването на собствен уеб сайт също е причина да създадете банери, като наблегнете на визуализацията.

Различия

За съжаление различното използване изисква файлове с точни размери в зависимост от това, къде бихте искали да поставите своите банери. Много често се случва, качените снимки да бъдат размазани поради различия в изискванията за съотношение.

Решете всички тези проблеми единствено като споделите с нас за какви цели ще използвате своите банери, за да можем да подготвим за Вас всички необходими файлове и по този начин не само  да подобрим представянето Ви, но и да улесним работата Ви.