Уникалното лого повишава доверието и спомага за лесното разпознаване на марката

Вижте как водещите компании изменят своите визии според етапите в развитието си, нововъведенията и предложенията, с които разполагат

Удобство

В корпоративната практика често се случва  да имате нужда от лого с удобни за работа размери.  Поставяли ли сте лого във Word файл или на място, на което стои размазано. Това се дължи на малкия размер на файла, който се опитвате да поставите.

Ако се опитате да го разтегнете, допълнително ще влошите положението, тъй като цялостните пропорции на снимката ще бъдат разрушени и това ще им предаде напълно неестетичен вид, видим и с невъоръжено око. 

Решете всички тези проблеми и забравете за притеснението в случаите, когато трябва да представите компанията или марката си на конференция, презентация или неформална среща. 

Приложение

След приключване на нашата работа ще получите векторни файлове EPS, AI и PS, благодарение, на които ще можете да правите самостоятелно всички желани промени по Вашето лого. 

Брандирайте своите продукти, създайте рекламни материали с Вашите знаци и всичко от което имате нужда.

Получавате PDF, както и готови за ползване JPEG, PNG и GIF файлове. Плюсовете на различните разширения позволяват широко приложение в зависимост от Вашите нужди. Например PNG файловете не разполагат със заден фон, което ги прави изключително полезни за поставяне над други обекти.

Изработка

Когато разглеждате напечатана визитка или рекламен материал - виждате снимки, лого и текст. Всъщност всички тези компоненти - в 99% от случаите са напечатани благодарение на начина, по който са "сглобени" - с помощта на така наречените векторни криви.

Векторните криви са линии, дъги и окръжности, които с просто око не се виждат, но именно те позволяват на дадено лого или картинка да бъде "разпъната", без да променя качеството си.

Срок за изработка на лого - от 1 до 7 работни дни след получаване на всички материали и информация, нужни за успешното завършване на проекта.

 

Консултация със специалист