Мобилна версия

Благодарение на иновативната технология можем да изработим за Вас напълно динамична мобилна версия, която се адаптира към всяко устройство и размер на екрана. Вашият уеб-сайт ще изглежда страхотно на настолни компютри, смартфони, и всичко между тях.

 

 

Оптимизация в търсачки

Търсачките търсят нов и уникален текст. Можете да качите множество снимки, но това няма да помогне за доброто индексиране. Количеството не е толкова важно, колкото качеството. Убедете се с очите си.

 

 

Многоезична версия

Чрез публикуването на различни езици ще привлечете аудитория от цял свят. Съдържанието на различни езици ще помогне на клиентите Ви да разберат по-добре представените от Вас услуги и продукти.

 

 

Обучения за самостоятелна работа

Поемете контрола и управлението над сайта в свой ръце. Забравете за всички негативните отговори, чакането на различни хора и лимитираните системи, които са основната причина за честата смяна на уеб сайтове.

Малък пакет
3 000 лв
с ДДС
70 часа работа
Включена система

EUROBULSOFT Website

Среден пакет
5 000 лв
с ДДС
150 часа работа
Включена система

EUROBULSOFT Website

Голям пакет
10 000 лв
с ДДС
350 часа работа
Включена система

EUROBULSOFT Website

Бизнес пакет
20 000 лв
с ДДС
800 часа работа
Включена система

EUROBULSOFT Website

Професионални решения за Вашето цялостно и безпроблемно онлайн развитие

Научете повече за лицето и гръбнака на бизнеса


Допълнителна информация

Нашите консултанти са винаги на разположение за всички въпроси, които може да имате. При нужда от професионален съвет за Вашето онлайн развитие и присъствие, EUROBUL Inc. е винаги насреща.

Консултация със специалист